noi suntem

work retreat.

cultura profesioniștilor independenți
de spații de muncă fixe.

Noi modalități de a lucra și trăi apar ca urmare a revoluției digitale. Aceste trenduri emergente însă merg mai departe de schimbări simple, logistice. Experimentăm o schimbare mentală colectivă profundă. Limitele dintre timpul alocat biroului și celui pentru relaxare se estompează. Integrăm mult mai bine activitățile și rutinele zilnice într-un mod mai sustenabil și flexibil.

Work Retreat îți propune o nouă paradigmă cu totul, mai potrivită felului în care întreaga lume se redefinește în era post-pandemică. Dincolo de ideile noi de a ne întoarce la birou (3:2 sau 2:3), Work Retreat te invită să răspundem împreună la câteva întrebări fundamentale: cum ne putem reinventa munca astfel încât să producem mai inteligent, mai productiv și mai creativ? Care este calitatea muncii noastre zilnice? Care este contribuția zilnică versus indicatorul de wellbeing al vieții noastre?

Work Retreat este răspunsul la toate aceste dileme – soluția inovatoare la intersecția noilor forme de muncă și locuit. Pentru echipe care își doresc să se reconecteze în sesiuni de lucru mai smart, explorând împreună locuri naturale spectaculoase și comunități locale efervescente. Suntem o rețea de districte care inspiră și galvanizează transformarea echipei tale. Echipate complet pentru muncă productivă și wellbeing-ul echipei. Cu soluții premium de cazare, hub-uri de coworking performante, aflate lângă spații naturale ce merită explorate.

cum contribuim la experienta ta remote

Îți propunem mai mult decât o schimbare de birou, una de perspectivă. O aventură independentă de spații fixe, în care munca devine mai productivă, iar timpul se împarte mai inteligent de-a lungul unei zile. Work Retreat îți extinde viața și limitele creativității. 

Formula celor 4C din engagementul într-o companie sau organizație – colaborare, creativitate, contribuție și cultură – sunt la baza misiunii noastre. Mergem până într-acolo încât ne asumăm și câteva din responsabilitățile unui CWO (Chief Wellness Officer) și co-creăm cu voi.

descoperă districtele noastre